KONYA / KARATAY - Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi

KARATAY HAMZA YERLİKAYA SPOR LİSESİ GENÇ ERKEK A VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİ’NDE 4.OLDU

Okul Sporları Voleybol Gençler(A) Türkiye Birinciliği Müsabakaları, Sayın Bakanımız Dr. Osman Aşkın’ın katılımıyla tamamlandı. TRT Spor Yıldız Kanalından canlı yayınlanan müsabakalarda takım sıralamasında Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi Voleybol Takımı Türkiye 4.sü oldu.

Okulumuz Afyonkarahisar’da düzenlenen yarı final müsabakaları sonucunda Türkiye’nin en iyi 8 takımı arasına adını yazdırmıştı. Okul Müdürü Zahide KICALI ve diğer destekleyenlerin emeğine teşekkür eden ÖZÇELİK, takımın hedefinin Türkiye’de ilk 3 olduğunu belirtmişti. Bu hedefi bir puan eksiyle tutturmanın sevincini okulumuza yaşatan öğretmenimize ve öğrencilere teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

TÜRKİYE ERKEKLER GENÇLER (A) TAKIM SIRALAMASI

1. Ankara TVF Spor Lisesi