T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KONYA / KARATAY - Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi

KARATAY HAMZA YERLİKAYA SPOR LİSESİ VOLEYBOL TAKIMI TÜRKİYE FİNALLERİNDE...

28 Aralık tarihlerinde Afyonkarahisar'da düzenlenen Okul Sporları Genç Erkek A Voleybol Türkiye Yarı Final müsabakalarında Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi grubundan çıkarak finale kaldı.

 

Karatay Hamza Yerlikaya Spor Lisesi; Okul Sporları voleybol genç erkek A kategorisinde Konya şampiyonluğunun ardından Burdur'daki grup müsabakalarında grup birincisi oldu. Afyonkarahisar’da düzenlenen Türkiye yarı final müsabakaları sonucunda Türkiye'nin en iyi 8 takımı arasına adını yazdırarak, Konya’da voleybol adına uzun yıllardır elde edilemeyen bir başarıyı bizlere 2.kez yaşattı.

 

Okul takımının başında 2 yıldır aynı başarıyı gösteren Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer ÖZÇELİK bu başarının voleybol adına ciddi bir planlama ve yapılanmanın sonucu olduğunu, bu konuda destek veren başta Okul Müdürü Zahide KICALI olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiğini’ ifade etti. Bu yıl hedeflerinin Türkiye’de ilk 3 olduğunu belirten ÖZÇELİK, şubat ayında yapılacak Türkiye Finalleri'ne hazırlıklarının tüm devam ettiğini ve Konya'ya bir gurur yaşatmayı hedeflediklerini söyledi.

 

Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Okul Müdürü Zahide Kıcalı, Beden Eğitimi Öğretmeni Ömer Özçelik ve voleybol takımındaki öğrenciler; başarılarını kutlamak için Karatay Kaymakamı Cengiz Ayhan'ı makamında ziyaret ettiler.

 

03-01-202403-01-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 22:49 - Görüntülenme: 408
  Beğen | 0  kişi beğendi